Pas op voor dakcontrol!

’n firma DAKCONTROL is deze week actief in de buurt
De reputatie is niet te best, wordt beweerd… Op hun site zeggen ze dat hun naam wordt misbruikt. Alleen kunnen klanten nooit weten met welke Dakcontrol ze te maken hebben, dus….

(bericht uit Koggewaard)
De werkwijze is ongeveer als volgt. Voor een kleine prijs maken ze je goten schoon maar ‘zien’ vervolgens allemaal noodzakelijk meerwerk. Of je, onder lichte druk, even wil accepteren dat ze dat meteen even meenemen. Dat meerwerk kan in de honderden euro’s lopen.
Met andere woorden: wellicht is het raadzaam de rest van de Koggewaard te informeren over/waarschuwen voor deze firma.

opassen

oppassen

7 reacties

Opgeslagen onder Uncategorized

7 Reacties op “Pas op voor dakcontrol!

 1. J B Post

  Vandaag zijn uw mensen bij mij geweest en hebben de nokvorsten vastgezet, loodslabben aan de schoorsteen vastgezet en een lekkage aan een plat dak verholpen.

  Volgens de offerte zouden zij ook de regengoten (totale lengte 16 mtr) voor een bedrag van € 775,- incl btw voorzien van een bladrooster om te voorkomen dat er bladeren in de goot vallen en zich opstapelen. Een van de uw werknemers liet weten deze roosters (schroot noemde hij het) bij een collega in de buurt te moeten halen.

  Nadat de nokvorsten gedaan waren, zijn zij aan de dakgoten begonnen. Toen één zijde van het huis klaar was heb ik dat vanaf de grond bekeken en vastgesteld dat, in tegenstelling tot wat uw medewerker had toegezegd, er ordinair kippengaas was gebruikt met gaten van zeker 4 – 5 cm diameter. Bladeren vallen hier nog doorheen en daarmee is het effect van de bladerenroosters dus nagenoeg nihil. Uw medewerker was het hiermee oneens en ontstemt dat ik hier ontevreden over was en alleen akkoord zou gaan met de daarvoor geschikte bladerenroosters zoals die bij een vakhandel te verkrijgen zijn.
  Na lange overreding mijnerzijds en gebeld te hebben met uw organisatie, zijn wij in principe akkoord gegaan met plaatsing van vakkundige bladerenroosters op donderdag 31/01/2013.

  De mentaliteit van uw medewerkers beviel mij niet en ik ben vervolgens op het internet gaan zoeken naar berichten van klanten over uw bedrijf. Op verschillende sites las ik zeer ongunstige berichten over de werkwijze en kwaliteit van uw bedrijf. U zou zich dat moeten antrekken!

  De lokale loodgieter, die ook dakwerkzaamheden doet en die af en toe bij mij reparaties uitvoert, heb ik vervolgens gevraagd voor een offerte met vakkundige bladerenroosters. De strekkende meterprijs moest hij even opvragen, maar kort daarna kreeg ik een prijs door van € 8 per strekkende meter plus ca € 60 arbeidsloon. In totaal komt dat neer op ca € 170 ex btw in totaal. Ten opzichte van uw prijs van € 624 ex btw vraagt u meer dan € 450 ex btw meer! Een schande!

  Ik weet nu ook zeker dat ik ook voor de andere werkzaamheden veel te veel betaald heb en voel me dus flink bedrogen en opgelicht. Ik zeg hiermee de afspraak voor 31/01/2013 af!

  • westerstraatamersfoort

   boeven zijn het!

  • AJ Kerkhof

   Beste heer/mevrouw Post,
   ik ben zelf ook benaderd door dakcontrol, hebben bij mij de nokvorsten vastgezet, en de lekkage in beide dakgoten verholpen. Totaal bedrag 870 euro…na een paar regenbuien bleek, dat het nog meer lekte dan daarvoor. Telefoontje naar dakcontrol, en een inspectie van dakcontrol op de lekkages: lag niet aan hun, maar aan het dak….toen een officiële dakdekker laten langskomen, hij zei, dat het prutswerk was, en zonde van het geld… graag zou ik even, als dat van u ook mag, per mail contact hebben met u over de ervaringen met dit beunhazenbedrijf. (met meer mensen met klachten, kun je een vuist maken via bijvoorbeeld Radar of Opgelicht.)
   met vriendelijke groet, Albert Kerkhof Vlaardingen.

 2. F te D

  Na een slechte reparatie geven ze niet thuis, maken loze afspraken, en schelden je verrot met de meest erge ziekten!!! En je geld ben je kwijt.
  Te triest, hoe durven ze zo zaken te doen.

 3. Zeeland

  Vandaag waren ze hier ook aan de deuren in het Zeeuwse Zuidzande,er werd aan gebeld ik doe de deur open en ik had gelukkig in de gaten dat ik te maken had met AGRESSIEVE verkoop methoden!( heel vriendelijk lachen maar opdringerig de hand uit steken en een ingestudeerd verhaaltje aan mij willen verkopen) De beste methode is geen hand trug geven en de deur dicht smijten). Associaal volk met oplichters streken!!!

  Vraag een buurman of aanmemer uit de buurt DIE JE KENT , of die zo”n klusje voor je kunnen klaren>>

  Succes iedereen!!

 4. Petra

  Ik woon zelf in Den Bosch en ken via via de eigenaar van Dakcontrol, Jeroen van de Veerdonk. Iedereen weet dat het een oplichter is, maar nu heeft hij het net zelfs bij kennissen van me geflikt! Ik zou zeggen, check ff zijn ‘zakenadres’ op google-earth (Palmboomstraat 29) dan weet je genoeg. Dit zijn vreselijke lui. Beter zoek je een eerlijke prof voor je klus.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s